Rubriky  Výrobky

Chcete mít volné ruce?

Kolik znáte rodičů s malými dětmi? Určitě takových 90 % z nich má kočárek. Je to hlavně proto, že dítě do něj dáte a ono je v bezpečí, může se i prospat, a vy pohodlně dojdete kam potřebujete. Když si chcete třeba nakoupit a prohlédnout zboží, stačí kočárek zastavit, zabrzdit a hned se můžete věnovat čemu je potřeba. To s miminkem v nosítku sice můžete taky, ale je potřeba počítat s tím že jej máte neustále na sobě. U některých lidí to může být problém pokud mají potíže se zády a nebo pokud je pro ně nošení nepohodlné. https://wave.rozhlas.cz/centrum-pro-nepohodlne-novinare-5269293%3Fprint%3D1 Je to sice moderní, ale většina rodičů si k tomuto způsobu přenášení dětí cestu nenašla.

žena s kočárkem

Sázkou an jistotu je kočárek. Jsou sice děti, které v kočárku být nechtějí, ale jsou i děti, které jinde být nechtějí. Nikdy předem nevíte jaké vaše miminko bude, ale vždy je lepší mít kočárek doma připravený. A pokud máte strach kvůli pověrám, můžete si jej nechat u rodiny, přátel a nebo dokonce přímo v obchodě. Mnoho prodejců nabízí že po zaplacení zálohy vám kočárek odloží a vy si jej vyzvednete až jej budete potřebovat.

Na trhu jsou stovky kočárků. Koupit můžete kočárek už za cenu okolo pěti tisíc korun, ale i třeba za sto tisíc. Je třeba poukázat na to, že vyšší cenovka automaticky neznamená nejvyšší kvalitu a není třeba se bát nižší ceny, protože i za nižší cenu můžete sehnat kočárek opravdu dobrý. Při koupi kočárku je potřeba se řídit nejen recenzemi ale hlavně vaší osobní zkušeností. Kočárek si musíte jít osobně vyzkoušet, protože vám musí sedět jak na výšku, tak i váhově. Nenechte se příliš unášet designem, protože ten miminko nezajímá.

pár s kočárkem

Chcete mít všechno v jednom?
Potom je pro vás nejlepší kočárek trojkombinace https://www.maxim-kocarky.cz/kategorie-produktu/kombinovane-kocarky/trojkombinace/
, kde najdete nejen hlubokou korbu, ale i autosedačku a sportovní nástavbu. Nebudete tedy už muset nic dokupovat a v tomto kočárku odvodíte svoje dítě až do 3 let.